Снимка: БГНЕС
fallback

Софийският районен съд реши да остави под домашен арест сина на прокурор от Перник Васил Михайлов. По-рано през деня прокуратурата поиска той да бъде задържан под стража.

В съдебната зала обвиняемият отрече да е напускал дома си, докато е бил под домашен арест. Според вуйчо му, който е привлечен като свидетел, гривната отчитала отклонение, дори когато племенникът му бил на терасата.

В съда обвиняемият заяви, че всеки път, когато е нанасял побой над някого, е било в условията на самозащита.

По-рано през деня главният прокурор Иван Гешев поиска оставката на бащата на мъжа - прокурорът от Перник Бисер Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Нема как

преди 1 година

Час по скоро трябва да се почне с пребиваване и заснемане на прокурори и съдии и гаври със семействата им. Само така държави като бг, Индия, Хондурас, Афганистан и Сомалия може да се оправят. Територии с човекопитеци

32

Киро Истината

преди 1 година

МВР, съд и прокуратура са с крими континента. Т.е. дори и да не го осъдят няма и да го бият. Крими героите се отчитат на МВР и прокуратурата, съответно този никакво възмездие не го чака. До някой месец ще ги снима пак пребити, а ние ще си лаем. Така стават нещата в блатото. Кирчо от по вика ще оправи работите..охохохохо

31

Анонимен

преди 1 година

Туй напомпаното гледа така нагло,че човек ще вземе да си помисли че баща му е някакъв прокурор.Пребивал хората до несвят и кой знае още какво,и винаги е било при самозащите.Ама не е паднал на някой единак дето не цепи басма ни на мутряги нито на платени куки.Докато е жив ще ходи със найлоновата кесия в задния джоб.

fallback