Снимка: БГНЕС
fallback

Първият обвиняем по делото за аферата на АМ "Хемус" Борислав Колев от вчера не е под домашен арест, а с мярка "подписка". Това съобщиха вчера от Софийската градска прокуратура.

А причината за изменението, че максимално допустимият законов срок на мярката, който е осем месец, е изтекъл, поради това, от 6 август т.г.

Oще по темата

Днес в 9.30 часа бившият футболен съзия влезе, придружен от адвоката си в ГДБОП. Той е призован, за да му бъде прецизирано обвинението, съобщава Нова тв.

42-годишният Колев получи обвинение за пране на пари в началото на декември миналата година. Според него, той е участвал в създаването на мрежа от фирми, като набирал и мотивирал различни лица да им станат фиктивни управители. По делото за пране на 53 млн. лева има още осем обвиняеми.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 1 година

Само да не изчезне като "Тефтерчето на Златанов". Да го пазят, защото герберската мафия е много опасна.

20

Правова Държава

преди 1 година

Мафията се връща на позицйите си и нормално ГЕРБ СЕ ВЪРНАХА!!!

19

Da

преди 1 година

Ей това е правосъдна система в джунглата България - теглиш 53 милиона от банката, парите потъват някъде, подписка и делото след 5-6 години се прекратява. И аз искам така. Позволено ли за просто смъртните, ооооо, не, това е държавата на НАШИ и ВАШИ.

fallback