Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Сирийски гражданин, шофиращ без книжка, опита да подхвърли 300 лева на полицаите, които спрели автомобила му за проверка.

Около 23.45 ч. в КПП-Житосвят е получен сигнал за спрени два автомобила, управлявани от сирийски граждани с хуманитарен статут. При проверката е установено, че водачът на единия автомобил - 52-годишният Хишам Ахмад, няма свидетелство за управление.

Шофьорът на втория проверен автомобил -  Делбрин Мохамед Роуан бил с отнета книжка. С него е имало и пътник - Ахмад Али Иска, също сириец с хуманитарен статут.

По време на проверката, за да не бъде санкциониран, Делбрин Мохамед Роуан подхвърля в служебния автомобил на полицаите сумата от 300 лв. Незабавно е задържан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 година

Айде обратно в Сирия не им трябва никаква помощ..

11

Гх

преди 1 година

И кой каза, че сирийците не могат или не искат да се интегрират в Европа? Ето неуспоримо доказателство, че и най-големия дивак с лекота възприема нравите и традициите на развитото общество. Сигурен съм, че с правилен подход, може улично псе да се научи да свири на цигулка. Затова и в Европа многобройни НПО се грижат за правата, свободите и благосъстоянието на прииждащите бъдещи нобелови лореати.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако беше в Германия, щеше да бере ядове, но тука е чудно как не му се е получило. Или полицая е бил расист, или един от малкото честни.

fallback