Снимка: БГНЕС
fallback

Атракционно влакче с няколко вагона се блъсна в супермаркет в „Слънчев бряг“ вчера. Тестът за употреба на алкохол на водача на превозното е положителен. Водачът е 60-годишен мъж от Димитровград. Основната версия е, че е заспал, съобщи bTV.

Пострадалата клиентка на магазина – 63-годишна английска гражданка, е изписана от болница.

Първоначално беше съобщено, че тя е с опасност за живота, но в последствие се оказа, че тази информация не е вярна. Жената е със счупен глезен, като е освободена от болницата за домашно лечение.

Тя е пожелала да се завърне в родината си, където да продължи да се възстановява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Гиб Мелсън

преди 1 година

Влакчеатата са на Маргините. Съответно никой държавен служител не провярава Маргините и техните работници. Същото е и с дюнерджийниците по плажа, които са на Маргините. Предлагат храна а нямат дори топла вода, което е недопустимо според правилата и не знам къде си мият ръцете на работниците на Маргините и как мият приборите с които работят. Уелкъм ту Бългериъ. Страната на Винету и на корупцията. Винету така ги научи държавните служители да не закачат никой от СИК.А Маджо владее плажа, две трети

13

Анонимен

преди 1 година

Атракционно влакче в супермаркет в Слънчев бргяг?! Разбирам - плащам си да се возя и да гледам цените ли? От кога магазините станаха атракция? Тия ги возят с влачке до магазина?!? Какво да правиш - ден година храни дето се вика. Ама да ходиш до магазина все едно си на ексурзия? И "спри да си взема тука един хляб.. ама кой не съдържа глутен.. ама от какво брашно е. А това "Е" тука какво значи? Има консерванти???" И ти седиш като *** тюлен във влакчето и чакаш ... защото има още 30 такива същите!

12

Рамбир Калуджа

преди 1 година

Да не би да работи по 8 часа човека, как няма да заспи. закона в България не важи ако не си държавен служител.

fallback