Снимка: БГНЕС
fallback

20-годишният шофьор, който в неделя удари две 10-годишни деца на тротинетка във Вършец, има 14 фиша и три наказателни постановления за нарушения на пътя, съобщиха от местната полиция.

Oще по темата

Направени са му тестове за алкохол и наркотици, които са отрицателни. За деца под 14-годишна възраст пък е забранено движението с електрическа тротинетка, напомниха от МВР. От 14 до 16 г. пък могат да се движат само по велоалеи.

Свидетели твърдят пред bTV, че шофьорът е избягал от мястото на инцидента, без да помогне на децата – момче и момиче. Казват също, че е карал много бързо.

Той пък твърди, че е шофирал с около 40 км/ч и е навлязъл в насрещното, за да избегне челен удар с тротинетката, но децата са го изненадали, като са завили наляво.

Пострадалото момиче е откарано от родителите си в „Пирогов“ в София и му предстои операция на крака. Момчето е в болницата в Монтана със счупване на костите на подбедрицата. Ще се възстанови напълно, казват лекарите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Долни гащи

преди 1 година

Това ще е докато към Козяк работят повече от 16 организации и персонал около 620 чиляка против България, няма на да стане нашата работа така. Викаме демокрация Хура и обуваме скъсаните дънки с по един банан в джеба и всичко е наред.. навеждайки се за да не ни вкарат в някоя измислена война. Клон, въже и лой да не се претърка бърже!

28

Анонимен

преди 1 година

логика - има 14 фиша, свидетели казват че е карал бързо а този бяга и след това казва че е карал с 40. Добре. Държавата атъва и сме стигнали не само дъното ами сме по зле от Сомалия.

27

Do 27

преди 1 година

Само като ти чета т.ъ.пата логика, и се отказвам. Баба ти, вуйчо ти.... Колко са карали е друга тема. Пък тези "златните" талони ги знаем всички. Отивай пред блока да лъжеш наборите преди 70та.

fallback