Снимка: БГНЕС
fallback

Бащата на футболиста Георги Йомов – Цецко Йомов обжалва задържането си под стража, наложено му на първа инстанция.

Той  е обвинен в хулиганство и закана за убийство след стрелбата на Околовръстното шосе в София миналия понеделник. Тогава пострадаха двама души.

По данни на разследването Цецко Йомов се включил в конфликт между синовете си и друга компания. Извадил законно притежавания си пистолет и прострелял в краката двама мъже. Версията на Йомов е, че е действал при неизбежна отбрана, тъй като синовете му били нападнати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 година

До СРАМ!В германия, дания, швеция, франция и подобни такива коли се карат 80% от араби наркотрафиканти и сводници, същите от които държат по няколко дюнерджийници и пицарии да перат пари. Разходи се там по тротоара и бързо ще видиш тъжната истина...

16

Алекси

преди 1 година

Може така защото бащата на Йомов е кредитен милионер и приятел на Домувчииски !

15

Джедай Мастър

преди 1 година

Да ти имам прокуратурата. За някакви пръскачки повдигнаха обвинение в диверсия, което се наказва с доживотен затвор, а за прострелване на двама души - хулиганство (до две години затвор). Най-малкото, като е прострелял хората, им е нанесъл някаква телесна повреда, да не говорим, че използване на огнестрелно оръжие срещу някого си е опит за убийство, а сама по себе си стрелбата в града представлява нарушаване на правилата за бораване с опасни оръжия и боеприпаси.

fallback