Снимка: БГНЕС
fallback

71-годишна пенсионерка от свиленградското село Момково се раздели с 50 000 лева. Неизвестни засега крадци са задигнали крупната сума, като пачките били скрити в кофа, съобщиха от ОД на МВР в Хасково, цитирани от Нова тв.

Сигналът за кражбата е подаден от възрастната жена на 20 май. Тя отсъствала от дома си за ден и когато се прибрала, установила липсата на крупната сума пари. Жената разказала на криминалистите, че била скрила пачките с банкноти в кофа, поставена в килера на къщата.

При огледа е станало ясно, че в къщата не е влизано с взлом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАми направи си бюджет и виж къде ти се източват парите. Живей с 30-40% от заплатата, останалите спестявай и ти ше имаш. Ами сигурно имаш кредити и си угаждаш.

50

Qqqq(продължение)

преди 1 година

Ето за това сме в това състояние. Ще се оправим когато измрът всички дърти и прости ***, като тази. Дано изчезването на парите да ускори процеса и да и спре сърчицето по - бързо. И да знае , че нашите полицаи няма да си поръмднат пръста да ги намерят.

49

Qqqq

преди 1 година

Стига сте говорили глупости без да знаете. Може да ги е завещава на внуците и да ги получат след като умре. Едва ли е искала да си ги носи в гробището , а и да иска не може. По - интересния въпрос е тези пари декларирани ли са някъде или не. Какъв им е произхода и как са спечелени? Защото непрекъснато пенсионерите ревът, че са им малко парите и за това им бил виновен ЕС и САЩ и чакат Путин да дойде , да ги освободи и да им даде ефтино жито , олио и газ. Иначе в кофите им по 50 , 100 бона.

fallback