Снимка: БГНЕС

Служители на полицията в Дупница са задържали двама души, съпричастни към причиняването на смъртта на мъж в града, съобщиха от полицията. Те са на 36 и 17 години и са привлечени като обвиняеми във връзка със смъртта на 60-годишен мъж от София, чието тяло беше открито тази сутрин в центъра на града.

От полицията посочиха, че активните оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия са започнали в ранните часове днес, във връзка със сигнал, постъпил на телефон 112.

Още по темата
На телефона около 6:00 часа, било съобщено за открито безжизнено тяло на мъж, лежащо на тротоара пред търговски обект в Дупница.

Установено е, че жертвата – 60-годишен столичанин, празнувал със случайни жители на Дупница, когато възникнало напрежение в отношенията и последвала размяна на удари. В резултат на професионалната оперативна работа са били задържани 36-годишният мъж и 17-годишният младеж.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура - Кюстендил, допълниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase