Снимка: БГНЕС

36-годишен мъж, нанесъл телесни повреди на двама мъже, е привлечен към наказателна отговорност от Софийската районна прокуратура.

Инцидентът е станал в ранните часове на 20 март пред заведение на ул. "Кукуш" в столицата. Обвиняемият е нанесъл множество удари с ръце и крака на Ц.Ц. и Л.Г, като избил зъбите на първия и счупил крака на втория. Вследствие на ударите обвиняемият причинил средни телесни повреди на двамата мъже.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 2 до 10 години, съобщиха от СРП.

Обвиняемият е осъждан. Предвид съдебното му минало и възможността да извърши друго престъпление, дежурен прокурор е постановил задържането му за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Д.С.

Коментари Напиши коментар

16

ivan

преди 6 месеца

edin lager i e gotov da bie kamanite

15

Анонимен

преди 6 месеца

Ама никъде не се споменава че двамата *** са му налетели първи, и че човека е бил удрян и му се е наложило да се защити. Хайде да не вярваме сляпо само на един информационен източник.

14

Истанбулец

преди 6 месеца

Ама според ратифицираната в цяла Европа ИК жертви на насилие са само жени, нали? Мъжете кучетата ги яли!