Снимка: БГНЕС
fallback

Хранителни продукти без документи и цигари без бандерол иззеха полицаи от Районното управление в Свиленград, съобщи Областната дирекция на МВР в Хасково.

В сряда на магистрала "Марица" те са проверили микробус, шофиран от 22-годишен мъж с две спътнички на 45 г. и 21 г., всички от Хасково.

При проверка в багажното отделение на колата са намерени 276 кг. млечни продукти и 753 пакета хранителни стоки с произход Република Турция, за които тримата не предоставят документи за произход и търговска дейност и са иззети с протокол.

Колата е върната за щателна проверка на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево" и за отношение от Българската агенция по безопасност на храните на пункта.

В хода на работата, в дамската чанта на 45-годишната жена полицаите са открили и 600 къса цигари без бандерол, за което й е съставен акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Сержант

преди 2 години

По важният въпрос е - кой хрантулник на митницата е пропуснал автомобила?

3

Анонимен

преди 2 години

Както на фактурите за тока има разбивка на всички елементи влизащи в цената така това може да стане и в касовите бележки. Да се вижда доставна цена, ДДС, акциз и печалба на търговеца. Така клиентите сами ще преценят откъде е по изгодно да пазаруват.

2

Анонимен

преди 2 години

да не плащаш на държавата е жестоко престъпление застрашаващо живота на гражданите и заплатите на чиновниците!

fallback