Снимка: БГНЕС
fallback

Непълнолетен младеж и чужденец, седнали пияни зад волана, са предизвикали катастрофи в Лом, съобщават от Областната дирекция на МВР.

При единият случай гражданин на Беларус, шофирал пиян ТИР с прикачено ремарке, е предизвикал катастрофа на улица "Людовико Миланези" в Лом.

Към 20,40 часа снощи той е изгубил управлението на тежкотоварния камион, излязъл е в дясно от пътя и е помел метален пътен знак. Проверка на полицията с дрегер установила, че е седнал зад волана с концентрация на алкохол в кръвта от 2,42 промила.

Нарушителят е задържан в ареста за денонощие, съставен му е акт. При инцидента по чудо няма пострадали хора, обявиха от полицейската дирекция в Монтана.

По същото време младеж на 17 години от Лом, който няма шофьорска книжка, карал луксозна кола в града с висока скорост, загубил контрол над возилото на прав участък и ударил друга паркирана в централната част на града кола, като причинил материални щети на двете.

Тестът му за алкохол показал 1,07 промила.

На непълнолетния нарушител са съставени три акта, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Незнайно до Ямболски

преди 2 години

TIR е само документа, който се издава на товарни МПС за гаранция на стоката при международни превози. А товарните МПС сами по себе си са: товарен камион, + ремарке (прикачен състав), влекач, + полуремарке, + множество ремаркета(автовлак).

1

Ямболски цървул

преди 2 години

шофирал пиян ТИР с прикачено ремарке.......Че то ТИР без прикачено ремарке няма ве малллоумници!!!!

fallback