Снимка: БГНЕС
fallback

Общо 81 артикула с лого на защитени марки иззеха икономическите полицаи при ОДМВР-Хасково и колегите им от РУ-Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Част от тях - 45, са били конфискувани на 14 декември при проверка на маса и стационарна каравана, разположена на улица "Ястреб" в областния град.

Маратонките с надписи на запазени търговски марки са без разрешение на правопритежателя и са били предадени с протокол на разследващите.

Останалите 36 спортни екипи са били иззети от маса на Неделния пазар в Димитровград.

Униформените са установили, че 50-годишният им собственик ги е изложил за продажба без съответното разрешително. И по двата случая са образувани досъдебни производства, допълниха от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

зависи

преди 2 години

Изобщо не е ясно какви материали се влагат за различните пазари. Преди поне 10г окъсах за обувки в Тайван. Един таксиджия ни закара в Карфур, да купя нещо. Обаче най-евтините бяха гуменки Конверс или Адидас и то 50-60 щатски $$. Носих ги доскоро, буквално се изтриха подметките и нищо не се скъса и разлепи. После си купих от Бг Мол, но за една година и чао. От Турция пък бях взел някакви техни, за 10лв, дето никой не ги е чувал. Нямат късане! Така, че марката си е марка, но светът се променя.

4

Тони Монтана

преди 2 години

Ади на Бас , че не са Адидас

3

Асан

преди 2 години

Купих си Айфон 15 за 200 лв :)))

fallback