Снимка: БГНЕС
fallback

Четири пъти за година обират болницата по онкология в София. За това съобщи директорът на здравното заведение д-р Стефан Константинов във "Facebook". В социалната мрежа той разпространи и клип с предполагаемия обирджия.

В поста към видеото той пише "Щетите не са големи, но неприятни – разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти".

Той уточнява, че охраняващата фирма не е ефективна, а от полицията не са дали обратна връзка за развитие по казуса. Затова моли за съдействие потребителите на социалната мрежа, пишат от Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

А защо още след първото посегателство не бе повдигнат този въпрос? Защото тогава бяха Герб управляващи ли? Три пъти кражби в болницата и си им харесва охранителната фирма, пък сега - Ц! Три пъти кражби в болницата, а полицията не е известена? А сега - вой! Да, ок... да се смени охр.фирма, ама и болничното ръководство, толерирало кражбите - СЪЩО !

12

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този разграден двор? Във всяка болница след пандемията се влиза като в трезор, а в онкология - на който както му дойде. Този както си влиза може и да се издриска на земята, явно на никой не му пука.

11

Анонимен

преди 2 години

наркоманите са най-долната ***

fallback