Снимка: БГНЕС
fallback

Трагедия потресе Лясковец. Мъж простреля бившата си жена, а след това сложи край на живота си. Двамата доскоро живели на семейни начала, но се разделили, предаде кореспондентът на БГНЕС от региона.

Снощи в 20,18 часа в полицейското управление в железничарския град е получен сигнал за намерени мъж и жена в безпомощно състояние пред жилище в Лясковец, съобщават от полицията. Към адреса незабавно са насочени екипи на полицията и Спешна помощ. От проведените до момента действия по разследването е изяснено, че до скоро двамата са живеели на семейни начала. Вчера 51-годишната жена е отишла до жилището на бившия си приятел, който бил на 53 години.

Двамата се скарали, по-късно били намерени в безпомощно състояние. По тялото на мъжа е открита смъртоносна огнестрелна рана в областта на гърдите, а жената е настанена за лечение в реанимацията във великотърновската болница с множество наранявания в далака, панкреаса и единия бъбрек и с опасност за живота.

В близост до мъжа е открито самоделно огнестрелно оръжие.

Работата по изясняване на случая продължава.

Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Коментатор

преди 2 години

Видях му снимката, изглежда 65 годишен дядка. Цял живот пиене и пушене. Ако беше мъж щеше да си вземе младо путте да еббе и да му се празни и фпутенцето и фостенцето. Ама му домъчняло за дърртата кобилла и я гръмнал като куче.

22

Herr Muller

преди 2 години

Смеем се на американците, че се трепят, смеем се на руснаците, ако стане трепане и там. Епа, нормално е трепането да ни гостува. Смехът е прилеп.

21

Браво на Курни!

преди 2 години

Всеки ден убийства, трупове! Щастливи ли сте? Няма значение, че ще става по-лошо, НАШИТЕ управляват.

fallback