Снимка: БГНЕС
fallback
Ловджии съобщиха в събота за обезглавено тяло, намерено в кола край село Стара Кресна. Самоличността на жертвата все още се установява, съобщи Нова тв.
 
През последните часове на база на уликите, които намират, версията на разследващите от убийство минава към самоубийство.
Oще по темата
 
Те са открили корда, която човекът вероятно е използвал, за да увие около врата си. Завързал е другия край за стълб, качил се е в колата, натиснал е газта и тя е потеглила към дерето.
 
"В събота около 16 часа с кмета на селото бяхме излезли, за да търсим следи от диви прасета. Кучето се насочи към дерето с колата. Слязох до нея и видях, че има труп. На излизане, на около 30 метра над колата намерихме човешка глава. По всичко изгледа, че колата е била там от около месец", разказа един от ловджиите Милчо Щерев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 2 години

"Шофьорът без глава" - от Маню Ридаев

9

Стамат

преди 2 години

Ха на бас,че утре ще възкръсне,но главата няма да си иска тялото,ще апелира че е от третия пол.Ще поиска тяло,ново,евроатлантическо.Накрая ще осъдят старото тяло за накърняване на чувствата на главата и евентуално секс тормоз.Кордата ще се окаже сицилианска вратовръзка,а колата е била на автопилот и Мъск ще опере пешкира.Грета ще протестира че колата се е блъснала в дърво,Урсула ще набоде всички с бустери и ще обяви край на руското влияние....

8

Док

преди 2 години

След като Хорейшио прочете новината в Днес.бг, скъса сценария за поредния епизод на. "От местопрестъплението", разкрещя се на сценариста и заяви категорично на режисьора, че иска да снима нов сезон в София.

fallback