Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Разследването по случая с 33-годишния кандидат за депутат от ГЕРБ Христо Кацаров, който сложи край на живота си при опит за задържане от полицията в София продължава.

Мъжът беше обявен за издирване с европейска заповед за арест заради подозрения в убийството на 31-годишната си приятелка. По информация на Bulgaria ON AIR тя е била служител на Европол и е била застреляна от Кацаров докато двамата били на почивка в Хага.

Първоначално последният в листата на ГЕРБ е бил издирван на адрес в Бургас, откъдето е бил кандидат за 47-ия парламент. Ден по-късно е открит в София, но при опит да бъде арестуван, се е самоубил с незаконно притежаван пистолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 2 години

Мафията герб. Само да им видите ченгеджистите . Дебелогъзи нагли белокоси . Народа ги нарича правилно ,,бейове,, Те така нагло се държат и дори се движат . Не полицаи а БЕЙОВЕТЕ не герб . Всички те са учили ченгеджизъм през комунизма или са почнали в народната милиция . герб ги върна на власт бейовете. И викат ама младите не искат да бачкат. Ами бейовете вземат и огромна заплата и пенсия и даже са им началници . Как да искат младите. Трябва да се изчегърка от герб цялата система.

56

Доколкото..

преди 2 години

..убитата от този човек жена и била колежка на арестуващите го полицаи, човекът е постъпил правилно - при всички положения е по-малко болезнено да се гръмнеш сам за секунда, отколкото да влезеш в новините със съобщение "След близо тричасова ожесточена физическа съпротива, заподозреният бе неутрализиран, при което, за съжаление, почина вследствие получените наранявания!".Да почива в мир тоя човек! Друг ще му е съдникът! Съболезнования на близките на убитата!

55

Чипът

преди 2 години

Рашков заповядал екзекуцията на младежа. Разполагал с данни ,че Рашков е педофил

fallback