Снимка: БГНЕС
На 11 ноември с постановление на дежурен прокурор в Софийската градска прокуратура (СГП) е задържана 31-годишната Р.В. е задържана за срок до 72 часа, съобщи Bulgaria ON AIR
 
Повдигнатото й е обвинение е за притежание на наркотици. В ж.к. "Красна поляна" Р.В., които е държала с цел разпространение наркотично вещество – коноп с общо тегло 585,88 грама и обща стойност 3 515,28 лева.
 
Разпитани са свидетели, извършен е оглед на местопроизшествието. Установено е, че в опит да прикрие престъплението, Р.В. е изхвърлила почти цялото количество коноп през прозореца, за да не бъде открито в апартамента й.  
 
Р.В. е била задържана на място от служители на 03 РУ-СДВР, уточниха от прокуратурата.
 
Разследването по случая продължава под ръководството и надзора на СГП. Предстои наблюдаващият прокурор да прецени каква мярка за неотклонение да наложи.

Коментари Напиши коментар

6

Турист

преди 2 месеца

1 грам излиза 6 лева. Много скъпо ми се струва...хахаххах

5

GREVIO

преди 2 месеца

Да не сте пипнали момичето! Тя е жена, а жените са със специални привилегии!

4

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 3 - Ами виж, ако трбява да съм честен и се къди мара редовно, двама души ще о опаткат това за 3-4 месеца, а ако имаш и приятлеи ... 2.... Аз имах у гимназията съученик. Всива 20 коза и междучасията, вместо да къдеи кат нормалните хора, вади една цааца пЛЯЯЯЯс и айде у час и така секо междучастие. *** убу беше тогас. Коза евтн ... па са!