Снимка: Pixabay
fallback

Нападение с нож във високоростен влак в германската провинция Бавария. Няколко души са пострадали, информираха от местната полиция.

От там допълниха, че са арестували предполагамия нападател.

По информация на вестник „Билд“ ранените са най-малко трима. Няма опасност за живота им.
Няма и информация за задържания.

3 Injured inside Knife Attack On Train inside Germany: Report https://t.co/gRZOctG3RJ #Latest #attack #germany #injured

— IDN Like (@idnlike_com) November 6, 2021


Влакът е пътувал между германските градове Регенсбург и Нюрнберг рано сутринта. Движението на влаковете между Регенсбург и Нюрнберг е преустановено. На място е разгърната мащабна полицейска операция.
През последните години Германия е изправена пред двойна терористична заплаха от страна на джихадистки и дясноекстремистки групи. От 2015 г. насам бяха извършени няколко нападения.

На 25 юни трима души бяха убити, а други петима бяха ранени при нападение с нож, извършено от сомалиец във Вюрцбург, в Южна Германия, припомня БГНЕС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

германеца Гюнай

преди 2 години

Ома Мершел ни покани, ша ги колим. Колегата обаче е бил доста лабав, трябвало е поне десетина да прати в отвъдното , тоест в юбер алеса.

38

Фрау Меркелица

преди 2 години

Белите германци- християни ДА СИ СТОЯТ ПО ДОМОВЕТЕ.Нямат работа навън... Освен ако не отиват на работа или се връщат от работа.Нека всяка жжаба да си знае гьола. Политиците в добре охраняваните офиси и домове... германците в къщи или на работа а мигрантите Рефюджис велком/ могат да си ходят навсякъде където поискат.Те така ОСЕМ ГРАНИЦИ са преминали, та сега ли да ги ограничаваме. Да сте чували мигрант за напада мигрант? Е, само кагато се напият или делят някоя бяла германка... иначе са кротки .

37

Анонимен

преди 2 години

А е толкова лесно да се реши проблема и защо не искат да го решат, нелегално влязъл се депортира и забрана да влиза в станата?

fallback