Снимка: БГНЕС
fallback

Полицията в Харманли издирва засега неизвестни сирийски граждани, които са повредили два обекта в района на автогарата в града, съобщи Областната дирекция на МВР-Хасково.

Мъж на 37 години е подал сигнала на 23 октомври в 19.20 часа на спешния телефон 112.

Той е съобщил, че група сирийски граждани хвърлят твърди предмети по два обекта.

Изпратените на място служители са установили повреди и счупвания по входната врата и прозорците на игрална зала, а на бръснарски салон, стопанисван от 30-годишен сириец с адрес в село Тянково, били счупени 3 прозореца.

При пристигането си полицаите не са установили групата мъже. Работата по издирването им продължава.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

goshence,

преди 2 години

много отрано изкрейзи, мамин златен;-)... Да беше изчака поне резултатите от гласуването... Или, думаш, тогава не къч ще 'фърляш, ами направо ще се смряскаш, ъ;-)? ПП. Гледам, недолюбваш на думи negepacume, ckanaни били, думаш, ама ще гласуваш за "то"то с вапцаната муцка, не ли? Куца ти логиката, goshence, и не само логиката май;-)...

29

От Кметството

преди 2 години

Според МВР, въпросните сирийци са се скрили в общежитието където се помещават руските бежанци в Харманли. В момента се извършва проверка.

28

Анонимен

преди 2 години

Нападнали игрална зала на автогарата... Не мога да спра да се хиля! Сега тия без здрава кост няма да останат. Ще разберат кой ги държи тия места по трудния начин. Самоубийци!

fallback