Снимка: Pixabay
fallback

Шофьор е ударил сърна край шуменско село и си прибрал животното, съобщават от Областната дирекция на МВР. 

Инцидентът е станал на пътя между селата Венец и Черноглавци. Сигнал за блъсната сърна е получен вчера в полицейското управление в Шумен.

Извършена била проверка, установено е, че около 18.30 часа в неделя водач на лек автомобил "Опел Вектра" с търговищка регистрация ударил внезапно излязлата на пътното платно сърна.

Водачът, 60-годишен жител на Венец, не подал сигнал за настъпилото произшествие. Взел удареното животно, разфасовал го и прибрал месото.

За извършено престъпление е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

У

преди 2 години

Аз съм блъскал заек през 90те, пак в Делиормана. Включих на къси и минах в насрещното платно, но той реши в последния момент да скочи пред колата. Счупи се една пластмаса с халогените под бронята и имаше още нещо отзад. Мушнах го в една торба и го излапахме, но мисля че нямаше здрава кост, кисел и жилав. Повредите бяха колкото за 10 заека от магазина. Изобщо не знаех, че има подобен закон, дано да застигне и законотворците, а не само плебейте!

57

Минаващ

преди 2 години

А какво да направи? Да я остави на кучетата и дивите *** да я изядат!!!

56

ЦИНИК

преди 2 години

Малииий ,от мен ни мъ споходи такъф късмет бря ! Малииий като я опека на чеверме сърната, кво едине и пиене жа падне. Отделну кючеци и ръченици. Па нек мъ фанат ,жа им я върна в ена кофа през гза..Нек докажат че е сърна.

fallback