Снимка: БГНЕС
fallback

След като вчера задържаха мъжът, отправил смъртна заплаха на председателя на Народното събрание Ива Митева, се очаква да му бъде повдигнато и обвинение. Това потвърдиха от прокуратурата. Акцията е извършена от служители на "Киберпрестъпност" и антимафиоти, предава Нова тв.

Oще по темата

Мъжът е бил заловен в Старозагорско. Твърди се, че е криминално проявен. По първоначални данни предишните му провинения били за подобни престъпления.

Новината, че Митева е получила заплаха съобщи Тошко Йорданов в кулоарите на парламента. По-късно през деня информацията бе потвърдена от Министерството на правосъдието и от НСО.

С пост във Facebook Слави Трифонов обвърза заплахата с промените в Закона за НСО. Лидерът на „Има такъв народ” обясни, че и той е получавал заплахи, но тази към Ива Митева е нещо различно. Заплахата според него показва слабост на една система, която трябвало да си отиде.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

145

Анонимен

преди 2 години

Гдбоп отрепките се чудят какво да правят по цял ден и кой да набедят

144

Offf

преди 2 години

Ивето с логопатния говор се разбрала с Ванката с 3/4-ия мозък, че по сценарий на посредствените кукловоди от шоуто на тв 7/8, ще го играе жеЛтва на и-мейл тоЛмоз, а той клавЕатуЛен Лецидивист, кандидат-убиец. Ахахахах, *** не е смешно, бе, Тошко, никой не ви плаща за това евтино и долнопробно изпълнение в НС. Забравяте, че работодателят ви там не е мукавеният славун.

143

Анонимен

преди 2 години

Бягайте с тази измислена история от тука бе дс-та

fallback