Снимка: БГНЕС
fallback
Полицейски патрули от две областни дирекции - Бургас и Ямбол, близо 100 км преследваха автомобил, извършил нарушение. Двама криминално проявени мъже от Камено не спрели на подадена стоп палка в Бургас. Гонката приключила чак в Ямбол. 
 
Равносметката е ударен полицейски патрул и постоянен арест за двама.
 
"Автомобилът се движеше с много висока скорост, рисково изпревари друг автомобил. Това наложи да бъде спрян и проверен от нас. След подадена стоп-палка, той не спря, увеличи скоростта и ние го последвахме", коментира пред Нова тв Христо Христов от „Пътен контрол”.
 
"Автомобилът е преследван в посока град Каменово. В землището на село Свобода е подаден втори сигнал, автомобилът отново не спира. Насочва се и се качва на магистралата. Прави няколко опита да изблъска двата полицейски автомобила, които се опитват да го спрат", обясни комисар Неделчо Рачев, началник Охранителна полиция към ОД на МВР в Бургас.
 
Нарушителят блъснал единия полицейски автомобил отзад. Били са организирани заградителни мероприятия в област Бургас и област Ямбол.
 
В землището на село Веселиново преследваният автомобил е блокиран. Единият нарушител побягнал в близките ниви, а вторият оказал съпротива при ареста.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 години

Пак от селата, там ги знаем какви са. Мамуняци

15

Анонимен

преди 2 години

Шибъни булгари на маикитеим в устите

14

До 15

преди 2 години

Да, важно е че са ги хванали, но по-важно е дали ще ги окошарят!

fallback