Снимка: МВР
fallback

45-годишен мъж е открит с прободни рани в Плевенско, полицията разследва опит за убийство, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера сутринта в Районното управление в Долни Дъбник е получен сигнал за открит в гр. Искър, в лек автомобил с плевенска регистрация, 45-годишен мъж от Кнежа, с прободни рани по гърдите и едната ръка.

Пострадалият е откаран в "Спешна помощ" в Плевен, където е настанен с опасност за живота.

При огледа на местопроизшествието от разследващ полицай са иззети веществени доказателства. Уведомена е Окръжната прокуратура в Плевен и е образувано досъдебно производство за престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Калеко Алеко

преди 2 години

Страната ни заприлича на латиноамериканска кокаинова република откато рашкоФците поеха силовите ни министрества, явно тези дето ни довлякоха машините на Мадуро ги взеха в пакет и с маниерите му на управление ... радевата хунта вилнее наред и скоро ще надминем страните от третия свят по извършени престъпления на глава от населението ... с Адвокатите на мутрите престъпността няма как да не нарастне, защото Черепите и Василевците се ползват от опеката им ... !!!

8

Некъф

преди 2 години

Спречкали са се преди време, единия е засякъл други с автмобила, слязъл и отишъл при прострадалия. Той си е отворил прозореца и ония е извадил ножа и докато го е ръгал в гърдоте пострадалия по инстинкт се е предпазил с ръката и е бил наръган и там. Много сложен случай няма що. На лична основа е

7

Анонимен

преди 2 години

Този е от дивия запад. Там така процедират.

fallback