Снимка: БГНЕС
fallback

Полицията в Тутракан разследва случай на проявена жестокост към куче, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

На 19 юни след сигнал на тел.112 дежурна оперативна група е посетила адрес в града, където е установен труп на безстопанствено куче.

Според данните от извършената аутопсия смъртта на животното е настъпила в следствие на огнестрелна рана. Назначена е ветеринарномедицинска експертиза.

Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 2 години

Ако нямаше безстопанствени кучета нямаше да има застреляни такива. Като започнеш да се прибираш в къщи страхувайки се че ще те нахапят ***, разбираш и защо е застреляно.

34

Кон

преди 2 години

По-вярно е да се каже, баламосват ни с глупости. Заглавието е потресаващо примитивно! То не разследват убийството на данъчен инспектор в центъра на София отпреди 3 г, а се занимават с улично куче в Тутракан ... Какво падение на нравите. После да не се чудите, че няма българска нация.

33

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

По-злобно и генетически вампиристично животно от човека няма. Човекът,който заграби от останалите живи създания естественната им среда и с наглост избива резистемцията на Майка Природа. Човек,който убива животните е убиец на собственното си съществувание.

fallback