Снимка: БГНЕС
fallback

Лек автомобил, движил се на заден ход, е блъснал пиян пешеходец в Благоевград. Инцидентът е станал на ул. „Цар Иван Шишман“, съобщава "24 часа", позовавайки се на информация на полицията от областния град.

Лек автомобил "Тойота" с 54-годишен водач от Благоевград, извършвайки маневра на заден ход, е блъснал 55-годишен благоевградчанин, който внезапно пресякъл пътното платно.

Пешеходецът е пострадал с фрактура на четири ребра. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна, а тази на пешеходеца е отчела наличие на 2,54 промила.

За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 години

Ако маневрираш на заден ход трябва да провериш какво или кой е зад теб първо!!! Няма значение пиян или не. Иначе е като в един виц. Двама в кола пресичат кръстовище, шофьорът към пасжера: Как е от твойта страна? Пасажерът: Давай, давай, само един мотор!

7

Не пиян

преди 2 години

Ей, проблем е! Онзи ден аха да прегазя един тротинеткаджия при идентична ситуация на паркинг.От къде излезе, как се случи, настръхнах и се изпотих, инфаркта е готов. 55 годишен съм. Излизам и някаква друсалка поожулена ми вика "чиче, гледай бре". Аре един шамар, аре втори. Аре нокаут, то ми вика че ще ме съди, аре ритник в главата. Хора, 24 часа след това аз имам проблем със себе си. Това е състояние в което изпаднах и което не познавам. В училище не съм се бил.

6

Анонимен

преди 2 години

КАТ спи, уволняват чистачките, а контрол по пътищата никакъв.

fallback