Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Верижна катастрофа е станала на магистрала  „Хемус“ тази сутрин, съобщиха от полицията.

Към 7:40 часа е постъпил сигнал за верижен пътен инцидент в района на 30 км на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна.

Веднага са  изпратени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. На място е установено, че произшествието е с участието на пет леки автомобила.

По първоначални данни, са пострадали двама души. Движението на леките автомобили се регулира от полицейски служители, тежкотоварният трафик временно е спрян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 3 години

Нищо им няма на двамата пострадали ушеви некадърници. Това е хабер, че трябва да делят с бай чекмеджан.

5

Анонимен

преди 3 години

До БравоА другите минали по същия път, по същото време защо не са се ударили? А, експерте? Не знам за евраците, шкафчетата и т.н. Но със сигурност пътищата са за отговорни, дисциплинирани водачи на МПС-та, а не за кочове. А и на склерозиралата ти невежа ТИКВА да напомня за новините от Холандия и Германия от началото на февруари тази година. И от Испания януари тази година. Затворени магистрали, блокирани и закъсали автомобили. Хаос!Та,толко за митичните шкафчета,дето толкова са протегнали ръце

4

Анонимен

преди 3 години

Тя цялата магистрала не е почистена,по вашата логика трябва да има още много катастрофи.Непочистената магистрала е предпоставка ,но причината е несъобразяване с пътната обстановка.И аз карах по заснежен път но със съобразена скорост.

fallback