Снимка: БГНЕС
fallback

18-годишен е задържан за 24 часа заради фалшив сигнал за катастрофа с пострадали в центъра на плевенското село Долни Луковит.

Тийнейджърът се обадил на телефон 112 в 16,44 ч в понеделник, съобщава "24 часа". Казал, че има нужда от спешна помощ, тъй като при удара между 2 коли са ранени хора. Незабавно в селото са изпратени полицаи от Долни Дъбник, екипи на спешна помощ и пожарната от Кнежа. Когато пристигнали на място, се оказало, че няма пътен инцидент.

Разследването изяснило, че 18-годишният, подал лъжливия сигнал, се е представил с чуждо име. Той е направил пълни самопризнания, срещу него е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата в Плевен, съобщи полицията във вторник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с глупави балкански субекти.

8

Анонимен

преди 3 години

тоя като нищо може да се обади и каже че изборите за 4 април са приключили защото в всички гласоподаватели от селото починали от смърт чрез умиране след като пили воден манган

7

Анонимен

преди 3 години

Той е очаквал да се отзове само линейка и с аверите от скука да им хвърлят една гора бой , като са се изсипали пожарна и полицията са решили да идат да набият някой пенсионер.

fallback