Снимка: БГНЕС
fallback

Три контейнера за разделно събиране на отпадъци от опаковки, поставени пред оградата на медицинския филиал в Шумен, са запалени в дните около Нова година, съобщиха от общинската администрация.

От  там допълват, че този случай не е прецедент, а се случва често.

Обиколка на инспекторите по чистотата из града в първия работен ден на 2021 година показа, че освен съдовете за отпадъци, жертва на вандали са станали автобусни спирки, пейки, кошчета и осветителни тела около детски и спортни площадки.

За възстановяване на щетите, включително за ремонт на улични стълбове и мантинели, унищожени преди Коледа, ще са необходими повече 20 000 лева, отбелязват от общинския пресцентър.

От администрацията призовават шуменци да не остават безучастни към подобни вандалски прояви и да подават сигнали за тях на тел. 112.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 години

Ооооо Шимен....Сините Скали.....сините лакти ...оооо Шумен ..

9

Анонимен

преди 3 години

До ТошкоНе става,Тоше,не става.Мен ме уволниха от работа,само защото се скарах на една жена че прави ляв завой, без да дава мигач и пред всички останали.Не знам как не стана меле с няколко коли.Оплакала се в полицията (поне така ми казаха) че служител на СОТ й крещи, и тя не знаела защо.Извикаха ме шефовете и ми казаха че ме освобождават. Нищо не казах, то кво да кажеш брат? Може наистина с това да съм уронил престижа на фирмата, понеже сме униформени, но аз просто се развиках че прави грешка..

8

Тато из Правец

преди 3 години

Бойчиновци...ТВУ Рила...ТВУ Враня стена/за момичета/ ...Там ги лекувах такива !!! Излизаха 100 % излекувани....

fallback