fallback

Софийската районна прокуратура образува досъдебно производство за хулигански действия пред офис на политическа партия в столицата, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Става дума за участници в снощния антиправителствен протест.

Oще по темата

Към наказателна отговорност са привлечени петима, които извършили "непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като на публично място са хвърляли предварително подготвени камъни срещу офис на политическа партия".

Счупени са прозорци и вратата на сградата.

Трима от обвиняемите са непълнолетни, а един от пълнолетните е марокански гражданин.

Непълнолетните минават под надзор на инспектор от детска педагогическа стая.

Другите трима са с парична гаранция. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

ЕДИН ОТ НАРОДА..

преди 3 години

СЪД , ГЛОБА И ИЗПРАВИТЕЛЕН ТРУД ЗА ХУЛИГАНИТЕ ОТ ПРОТЕСТА!НЕКА ЧИСТЯТ РЕДОВНО ПОМЕЩЕНИЯТА В БОЛНИЦИТЕ ЗА КОВИД-19!ТОВА ЩЕ ГИ ОПРАВИ!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Само Байдън ще оправи България.

19

LOl

преди 3 години

Как така прокуратурата се разработи ??? Опс това е централата на ГРОБ.... А тази същата "прокуратура" случайно не видяха ли че хора измират пред БОЛНИЦИТЕ ,тези същите не виждат ли че се извършва геноцид спрямо Българите, а някой няма ли да им услужи със бинокъл за да забележат едни шкафчета пълни със над МИЛИОН ЕВРО и кюлчета със лика на една МУТРА ??? КОГА ЩЕ ЗАРАБОТИ ТАЗИ "прокуратура" В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ !@!!

fallback