Общ преглед

Майката, която уби двете си деца в Сандански, е задържана от полицията. Разследващите разпитват нея и съпруга ѝ.

Около 17:00 ч. днес бащата на двете деца се е прибрал в дома си, първоначално не могъл да влезе, но малко след като успял и открил вътре двете си деца. Засега няма информация за евентуални мотиви за убийството.

Мъжът е открил съпругата си в неадекватно състояние. Вероятно майката е привлечена като обвиняема, съобщава Bulgaria ON AIR.

Двете деца са момче и момиче на 3 и 5 години, а отношенията между родителите са били обтегнати и двамата са били в бракоразводно дело.

Няма данни майката да е психично болна и не е ясно на този етап какво е предизвикало агресията й. Децата са убити с нож.

По случая Окръжна прокуратура - Благоевград е образувала досъдебно производство за двойно убийство на братче и сестриче. Сигналът за убийството е подаден в полицията в 17,30 ч.

Убийството е станало в къща в центъра на Сандански, в близост до полицията. Семейството не е имало сериозни финансови проблеми, като и мъжът, и жената, са висшисти.

По непотвърдена информация майката е 32-годишна жена, която наскоро в започнала работа като деловодител. Бащата, който е намерил децата, работи в Горското стопанство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар