Снимка: МВР
fallback

43-годишният дупничанин Георги Ранчев бе намерен мъртъв в колата си в землището на с. Дяково. Открили го ловци в събота в късния следобед и подали сигнал в полицията, съобщи „24 часа“.

Oще по темата

Ранчев е бил прострелян със законно притежавания си пистолет. По първоначални данни става въпрос за самоубийство.

По случая е образувано досъдебно производство, като се работи по версията самоубийство или убийство.

Мъжът бе обявен за общонационално издирване в събота. Той е излязъл от дома си в петък около 10 ч сутринта, след което следите му се губят. Разтревожени, близките му подали сигнал в полицията.

Негови роднини и приятели нямат обяснение кое е накарало Ранчев, който има прекрасно семейство, да посегне на живота си.

Не липсват и съмнения, че е възможно е да не е сложил сам край на живота си, а да има замесен друг човек.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

figil

преди 3 години

Аз се питам ако ще се самоубиваш защо ще ходиш 7-8 км. от Дупница до Дяково за да се гръмнеш ? Единствената причина за която се сещам е да не изплашиш семейството си с гърмеж. Но ако толкова държиш на роднините си защо и да се самообиваш. Възможно е и да е бил притиснат, заплахи за смърт към близките му и т.н . В такъв случай е почти недоказуема принудата ...

21

Гешев е Радост

преди 3 години

Поредният СамоУбит!

20

Анонимен

преди 3 години

До ...Не е за пръв път полицията никой да не може да намери. Както случая с оня "супер рейнджър", дето го намериха военните близо до място, където милиционерите уж бяха минали..

fallback