Снимка: Агенция "Митници"
fallback

Митнически служители откриха голямо количество контрабандни 1050 сашета сексуален стимулант в лек автомобил.

Колата с чуждестранна регистрация е пристигнала на Митнически пункт Капитан Андреево на вчера на трасе за входящи леки автомобили от Турция, съобщиха от Агенция "Митници".

Шофьорът, турски гражданин, е пътувал в автомобила със семейството си за Германия. На българския митнически пункт той и пътниците са заявили, че нямат нищо за деклариране.

Митничарите открили при извършената проверка, укрити на различни места в личен багаж в автомобила, 150 кутии, съдържащи общо 1050 сашета лекарствен продукт с надписи "KAMAGRA“  - вид сексуален стимулант.

Също в личен багаж в автомобила са открити и пакети с 2 кг нарязан тютюн за пушене и 800 къса /40 кутии/ цигари без български акцизен бандерол. 

Установено е, че недекларираните  стоки са собственост на шофьора на автомобила.  Срещу него са съставени два акта за пренасянето на акцизните стоки и на лекарствените средства в нарушение на Закона за митниците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

И ко напраяя ся? "Разтуряя палаткити у село. Ооп ино саше и цял ден палатката е дигната".

12

Бойковски Орли !

преди 3 години

как бдят по границите ни - герой !никакво вонящо мръсно бельо не може да ги спре - ровят като термитихубаво че са те, та да пресекат убиствената контрабанда на дъвки и съкъз

11

Анонимен

преди 3 години

Ся цялата митница ще ходят надървени няколко месеца...

fallback