Снимка: БГНЕС
fallback

Шестима са задържани за 24 часа след акцията в Сандански днес.

Oще по темата
В хода й са били проверени 102 лица, 66 моторни превозни средства и 7 помещения.

Образувани са 2 досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс – незаконно държане на наркотични вещества, а именно канабис и кокаин, съобщиха от прокуратурата.

Започнали са действията по разследване по образувано бързо производство за извършена кражба на парична сума в размер на 700 лева. В качеството на обвиняем по случая е привлечен шестнадесетгодишен младеж от криминалния контингент.

Издадени са актове за установяване на административни нарушения, в това число по Закона за движението на пътищата (3 броя) и по Закона за българските лични документи (2 броя). Връчени са 18 фиша за пътни нарушения.

В хода на специализираната акция полицаите са установили МПС, обявено за общодържавно издирване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Прасчо

преди 3 години

С джи класите са от нашите симпатизанти , ние проверяваме само тия с старите опели и фолксвагени

3

20.08. 2020г. Реално

преди 3 години

Във Сандански има големи нарко босове мойто момче(със килограми) не говоря глупости ЗНАМ че е така. И да пак кокошкари там можеш да си купиш килограми

2

:-)

преди 3 години

До 1Викаш, да оставим кокошкарите да заработват, а? Ще преджобят тоя, ще задигнат пенсията на някоя старческа деменция, ще дадат свръхдозичка на някое хлапе, ще изнасилят някоя баба за двата й лева... Чудо голямо! Те да дребни риби. Цаци. Ние ще ловим акулите и китовете, щото сме голямата работа, а обикновените хорица кучета ги яли! Тях да си ги обират и насилват цаците! И те семейства имат, деца хранят...

fallback