Снимка: БГНЕС
fallback

Добричкият окръжен съд постанови да бъде задържан под стража 23-годишен мъж, обвиняем за убийство по особено мъчителен начин, съобщиха от Окръжната прокуратура.

Тежкото престъпление е извършено на 9 август около 17 часа в Добрич - близо до магазин за хранителни стоки по улица "Димитър Ковачев". Между Д.А. и пострадалия - С.С. на 43 години, възникнал скандал.

Oще по темата
Младият мъж му нанесъл множество удари с юмруци, а след като жертвата паднала на земята, продължил с ритници и после си тръгнал, поясняват от прокуратурата.

С.С. останал да лежи в безпомощно състояние, а случаен гражданин - свидетел на инцидента, се обадил на телефон 112. Въпреки усилията на лекарите в реанимацията в болницата в Добрич пострадалият от побоя след няколко часа починал.

При разследването е установено, че пребитият е получил телесни увреждания - счупени ребра, кръвоизлив в коремната кухина и разкъсан черен дроб, заради които е настъпила смъртта му.

На следовател от Окръжна следствена служба - Силистра е било възложено за разследване делото на убийството на 56-годишен мъж от село Искра на 7-ти август вечерта, тъй като заловеният извършител е непълнолетен.

Това заявиха днес от Окръжна прокуратура - Силистра на брифинг във връзка с произшествието. Убийството е извършено към 22.30 часа на 7 август т.г. с нож, който е намерен от разследващите, а няколко часа по-късно бе задържан и самият извършител - 15-годишен младеж от същото село.

За такова тежко умишлено престъпление се предвижда лишаване от свобода от 10 до 20 години, но след редукцията поради непълнолетието на извършителя, наказанието е до пет години, ако съдът го признае за виновен.

На младежа предстои да се направят и психологически експертизи. Има и очевидци на убийството, които са разпитани пред съдия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

179

преди 3 години

Обиколете България от край до край и вижте във какво се е превърнала нашата родина. На центъра във почти всяко едно село са само ...... и тук таме някой българин на градус от погълнатият алкохол . И си казвам добре по-градовете положението е по-добро ,явно там има все още бъдеще е уви и там нещата бият на камък. Просотия, селяния ,наркомания ,мърсотия ,мутренско поведение. И накрая излиза ,че Материала наистина е лош за жалост...

4

Кадия

преди 3 години

Майсторе,майсторе три пъти го рязах и все късо иде- айде отрежи го още един път и го тикни в дупи си,казал майстора.Така и с тоя убиец още малко редукции и да си върви,че и други трябва да убие! При нас е така.

3

казах

преди 3 години

Бойко трябва да си ходи,и цялата съдебна система и Бокич да бъдат разследвани и осъдени,за беззаконие и геноцид срещу държавата и народа,от военен трибунал

fallback