Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Водач на лек автомобил "Ситроен C5" с русенска регистрация е засечен да преминава през с. Радко Димитриево със 143 км/ час, при разрешени 50 км/час, по време на специализираната полицейска операция по безопасност на движението "Скорост". Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен.

Нарушението е установено в неделя, малко преди 19.30 часа.

Шофьорът ще бъде лишен от правото да управлява моторно превозно средство за срок от три месеца и ще му бъде наложена глоба в размер на 1050 лева.

Служители на сектор "Пътна полиция" в Шумен са установили 342 нарушения на скоростта за три дни, по време на специализираната полицейска операция, която продължава до 16 юли. Целта й е да се ограничат предпоставките за тежки произшествия на пътя, да се спазват ограниченията на скоростта, а водачите да не сядат зад волана след употреба на алкохол или наркотични вещества.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 години

В това село нема ли у, мрел полицай на платното. Направи ли са у, мрели полицаи там където има дупки и колите карат с 10 км а там където трябва няма. Ало оня с Пачките направили още Кюлчета.

6

Автобусен

преди 3 години

За 3 години да ги лишат и затвор поне една година и следващия път ще си помисли дали ще мине със 143км/ч.Отдавна трябваше да въведат лек автомобил да се управлява с Д+Е категория и задължително психо като при нас, както се явяваме на 3 години и тогава 60%от шофьорите ще отпаднат а тези които останат ще си вардят книжките защото ще знаят колко хиледи им е струвала книжката и отделно професионална компетентност и психо на 3 години

5

Анонимен

преди 3 години

Това не е шофьор при всички положения! Шофьорите би следвало да знаят правилника и да го спазват ( това за съжаление в България....). Но да се върнем на определението за тази гад - този може да бъде наречен "пилот", "бандит", "самоубиец" или най-правилно ще е "УБИЕЦ", ама да наричаш подобно влечуго "шофьор" е скандално!

fallback