Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Двама младежи с опасност за живота след катастрофа с мотор.

Момчето, управлявало мотора е на 20 години, а момичето, което се возило зад него - на 19, съобщи Нова тв.

Двамата са с множество травми и счупвания по цялото тяло. Транспортирани са с опасност за живота към университетска болница в Стара Загора.

Инцидентът стана минути преди 23 ч. на разклона за град Крън, казанлъшко.

Водач на лек автомобил "Мазда" не спазил знак стоп излиза на главния път Казанлък-Габрово и отнема предимството на моториста.

Момчето с мотора не карало бързо, според очевидци, опитало се да избегне удара, но неуспешно. В момента участъка се регулира от полиция.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 3 години

Това момче ще е единственото в България, което не е карало мотора си бързо.Второ, какво значи бързо в случая? Колко е ограничението на скоростта за мотористи там където е станала катастрофата?

5

шок и ужас.беге

преди 3 години

Младо е момчето, още не е било достатъчно озлобено, след това премеждие ще си даде сметка че човек и добре да шофира-умира и затова ще им тегли една майна на правилата и на ограниченията на скоростта, също като политиците, дори и да искат да са честни никои не им дава възможност

4

Анонимен

преди 3 години

"Жалко за децта! Светла им памет!"Не знам защо бързаш да ги ожалваш, тая сутрин вече са ги изписали и са без опасност за живота, докато стигне тази новина до тука, виж в локалните старозагорски медии. Обаче сега на пишман шофьора не спрял на знак СТОП ще му разкажат играта, поради щото моториста е бил напълно изряден с документите и не е нарушавал нищо... мухахаха.

fallback