Снимка: БГНЕС
fallback

Мъж, употребил наркотици, е арестуван и отведен в Центъра за психично здраве в Русе, след като е вандалствал в лесопарка "Липник" край града. Предстои да бъде изправен пред съд, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

Случаят е отпреди два дни. Тогава в полицията е получен сигнал, че за времето между 13.30 и 15.30 часа мъжът извършил вандалски прояви в село Николово, в района на лесопарка "Липник" - до гребната база.

По данни на потърпевши, той унищожил сензор, отчитащ нивото на язовира, собственост на община Русе, стъклена вратичка на декоративен параклис, отскубнати били градински цветя и храсти. В язовира били изхвърлени икона, църковни свещи, соларни лампи, декоративни огради, колесар, лодки и други съоръжения, собственост на два спортни клуба.

Полицаите арестували 36-годишния мъж. Той бил тестван за алкохол и наркотици, като дал положителен резултат за употреба на метамфетамин. Мъжът бил отведен и настанен в Центъра за психично здраве в Русе.

По предварителни данни стойността на нанесените щети са за повече от 9000 лева.

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ikar

преди 4 години

До Репичка"Момчето" е на 36 години, а когато е под опиат, човек може да извърши доста иначе непосилни неща.

8

Анонимен

преди 4 години

Религията не прощава.

7

До Анонимен 5

преди 4 години

Понякога и жени правят поразии, но много по-рядко.Не са редки случаите обаче, когато миловидни и елегантни ***.мички на секундата се превръщат в яростни, агресивни дракони само защото си дръзнал да направиш забележка на нечие дете, което троши или скубе декоративни храсти или цветя, или пък си посмял да направиш забележка на безучастно наблюдаващата го майка и да я призовеш да озапти чедото си.И чедото, окрилено от яростната майчина защита, още по амбициозно продължава да вандалства.

fallback