Снимка: БГНЕС
fallback

57-годишен мъж от Етрополе е обвинен за убийство на куче, съобщиха от пресцентъра на МВР. Той е привлечен като обвиняем за причинена смърт на гръбначно животно.

След приключване на действията по разследване, проведено от служители на РУ - Етрополе, 57- годишен жител на града е обвинен за проявена жестокост към хъски, собственост на негов съгражданин.

В следствие на неговите действията животното е починало.

Делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Totenkopf

преди 3 години

Последно убито ли е кучето или е починало, че не става ясно от миш маша ви, хем привлечен за причинена смърт, после в текста става, "проявена жестокост". Само 4 реда, но нищо не се разбира. Ово е стандарт!

18

Ристу

преди 3 години

Според мен анимациите с антропоморфни животни промиват съзнанието на децата. Започват да мислят, че животните са като нас с чувства, дълбоко съзнание и разбиране за света и че са нещо повече от храна и забавление за хората. Децата порасват, влизат в управлението и сега заради тях животните имат повече права от хората. Тъжната истина.

17

комисар Михо

преди 3 години

Всички животни са наши по-малки братя.Човек не убива и не яде братята си,нали!Г-жа Чебурашка явно е на друго мнение,но й е простено, защото е русофил.

fallback