Снимка: БГНЕС
fallback

Трийсет годишен мъж е арестуван като заподозрян за притежаване на наркотични вещества, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силиста.

В четвъртък в дома му в Дулово, при претърсване, полицейски служители са намерили 5 зелени ампули, 3 розови и 5 бели таблетки. Предстои химическа експертиза, за да се определи видът им.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа, образувано е досъдебно производство.

Суха листна маса с тегло 22.5 грама е намерена при претърсване в частен дом в Силистра вчера. Полевият наркотест е реагирал на канабис.

По случая е заподозрян 21-годишен мъж, който е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

xaxsas

преди 4 години

Аз примерно бих се радвал, да работя в индустрията с тревата, за да се посмея на тревоманите. Правил съм го от 2004 когато Кошлуков прокара забраната, та и до ден днешен. Тревоманите дали ще се лекуват с нея или ще пушат за кеф или ще се борят за свобода са си все тревомани и като такива са много готина и лесна за таргетиране група от която целият народ можем да имаме полза. Малко ли тревомани работят по корпорации, че една шепа хора "елит" да им прибира парите под масата?

12

xaxsas

преди 4 години

В Уругвай напълно пък обезличиха тревата. До такава степен направиха търговията свободна и макар и неочаквано интереса от страна на уругвайците напълно изчезна. Към днешна дата да пушиш трева в Монтевидео се равнява на това да смучеш лепило на пейка. И в България нещата ще се променят, но тези които се борите за промяната трябва да поживеете малко в чужбина, за да усетите колко безполезна всъщност е тревата. На простият човек амидофен, бъбъл къш или бабини трънкини все е лесно да му бутнеш.

11

xaxsas

преди 4 години

Вижте например ситуацията в Германия, там можеш да гледаш, но е забранено да продаваш и имаме един друг елемент, пълно е с имигранти по парковете които продават и отново има проблем със сивият сектор. В САЩ строят стена, за да спрат трафика на наркотици и сами почват да продават, за да може парите да влязат в употреба вместо да заминават по картели. Доларът се вдигна и има ново перо на икономиката.

fallback