Снимка: Pixabay
fallback
Дъщеря почина по време на погребението на майка си, която е починала от коронавируса, в британския град Атърстоун, графство Уоруикшър, съобщи в. "Сън", цитирани от "Монитор".
 
32-годишната Лора Ричардс стояля над незаровения роб на майка си, когато почувствала силни болки в гърдите и изкрещяла: "Не мога да дишам, не мога да дишам!", след което се строполила на земята. 
 
В началото присъстващите роднини помислили, че става дума за просто припадане, но се оказало съвсем различно. Повиканите на място лекари просто констатирали смърт от инфаркт. Лора е била погребана до майка си няколко дни по-късно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

Това е косвена жертва на ковид и трябва да се включи в официалната статистика. Ако го нямаше ковид, майката нямаше да умре, ако майката не беше умряла дъщерята още щеше да е жива.

17

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19 А СЛЕД 13 МАЙ КАКВО СЛЕДВА. ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ОТПРИЩИ ТОГАВА ЕПИДЕМИЯТА В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ. НЕ МОЖЕ С ГОДИНИ ДА СИ СТОЯТ ХОРАТА В КЪЩИ ЗАЩОТО ТАКИВА КОРОНАВИРУСИ МАЛКО ИЛИ МНОГО СМЪРТОНОСНИ ЦИРКУЛИРАТ ПОСТОЯННО. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ИЗОЛИРАТ ХОРАТА ПОСЛЕ ТОЛКОВА ПО СТРАШНО ЩЕ СТАВА. ТРЯБВА СИЛЕН ИМУНИТЕТ, ВЪЗДУХ, СЛЪНЦЕ И КАЧЕСТВЕНА ХРАНА. И НАКРАЯ КАКВОТО Е РЕШИЛ СЪЗДАТЕЛЯ.

16

Голяма трагедия

преди 4 години

Да не би недоброжелатели да са и съобщили, че не е включена в завещанието, или че семейното имущество е дарено на църква или болница?!!

fallback