Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg
fallback

Двама мъже, поставени под карантина и нарушили заповед на министъра на здравеопазването и чл. 355, ал.2 от НК установиха служители на Окръжната дирекция на МВР във Велико Търново.

Мъж от с. Сушица е установен във вторник при подаване на заявление за издаване на нови лични документи. Той не е трябвало да напуска адреса, на който живее, уточняват от полицията.

Същият ден при проверка на адрес в с. Обединение служители на полицията в Полски Тръмбеш установили друг мъж, поставен под карантина, който е напуснал дома си.

По двата случая са образувани досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

Двама хванати, 200 хиляди не хванати за нарушение на карантината.

16

15/15

преди 4 години

До .От доста време в БГ е по-скъпо да си правиш зъбите. А също рискуваш да платиш и да останеш без зъби. В някой европейски страни, ако си осигурен зъболекарите БЕЗПЛАТНИ. По добре кажете Бай *** да нареди на Народната Милиция да тества всеки, който Влиза и ИЗЛИЗА от БГ. Тази мярка доказано работи, а не да стоите, като затворници по къщите и да плащате за некадърността на управляващите.

15

15/15

преди 4 години

Не е виновен човека. Виновно е правителството , което е капитулирало и не направило система са подновяване , както е навсякъде в нормалните държави. В 21 век да се реди човек за документи и да чака. Защо??? Ел. правителството трябваше да е готово преди 3 ГОДИНИ. Бяха изхарчени 1.3 милиарда, а няма НИЩО работещо. Защо тези хора, които пристигат не тестват ВСИЧКИ? Ама у нас е така.

fallback