Снимка: БГНЕС
fallback

Граничари предотвратиха нелегален износ на предпазни маски, съобщи пресцентъра на МВР. Снощи на пункта "Дунав мост" пристигнал лек автомобил "Форд" с водач румънски гражданин.

При проверката в автомобила граничните полицаи открили 34 кашона маски за еднократна употреба – общо 20 000 бр.

Във връзка с решение №5/08.03.220г на МС за предприемане на мерки във връзка със заболяването COVID-19, стоката е иззета с разписка.

Съставен е протокол за извършена митническа проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 4 години

"Тези маски не разбрахте ли че нищо не помагат. Хирургческите маски са измислени при операция хирурга да не се изкашля върху отворената рана на оперирания."Не се хаби, пич. Гaнчака слага една маска и е безсмъртен - придобива имунитет срещу CoViD-19, СПИН, ебола, новичок и радиация. Вожда така е казал. А докторите не смеят да му противоречат, че Гaнчака тъкмо се е поуспокоил, хахаха. И сега наастава луда и безсмислена борба за маски. Влез в коя да е болница. Брой докторите с маски. М?

15

Анонимен

преди 4 години

Тези маски не разбрахте ли че нищо не помагат. Хирургческите маски са измислени при операция хирурга да не се изкашля върху отворената рана на оперирания. Единствената полза от тях е ако вече си заразен и се изкашляш да не разпространяваш бацила , което пак е мн малко вероятно, защото първо ще спреш много малка и незначителна част от него, второ вируса може да се прихване по рецептори намиращи се около очите. Ефекта от тях ганичи с нулата.

14

az

преди 4 години

ганята като не ги купува по 5лв броя в продавалника, що не да не си ги продаде човека? големи зависници сте, ако имате 20000 маски вие в момента да не ги продадете по 0,05 лв на аптеката случайно???

fallback