Снимка: БГНЕС
fallback

Полицаи хвана крадци, които вилнели в административна сграда на софийска фирма в Лом, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.

Oще по темата

Около 10.30 часа, в неделния ден, в районното управление в града е постъпил сигнал от управителя на сградата. Той заявил, че при посещение е установил счупено стъкло на прозорец и е чул шум от крадците, които обикаляли помещенията.

На мястото веднага пристигнал автопатрул на група за охрана на обществения ред. При последващите заградителни мероприятия, на втория етаж на сградата са установени и задържани двама местни. Оказало се, че те са криминално проявени младежи на 25 и 22 години. Полицаите ги хванали да крадат кабели от електрическата инсталация.

Местопроизшествието е посетено от оперативно-следствена група на районното управление в Лом, извършен е оглед и е образувано бързо полицейско производство, а двамата извършители са задържани.

Нанесените щети са в процес на изясняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Младежите са малко роми.

8

Анонимен

преди 4 години

Явно наказанието на крадците вече е влязло в сила. И то е да напишат статията.

7

Ша ва плющя

преди 4 години

Полицаи хвана крадци, които вилнели в административна сграда на софийска фирма в Лом, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.Някой от махалата ли го е писал това?

fallback