Снимка: БГНЕС
fallback

68-годишен мъж е станал жертва на побой и извърнеш обир в село Охрид, съобщиха от ОДМВР - Монтана.

На 12 февруари около 22.50 часа в селото неустановен към момента извършител проникнал в къща и след като нанесъл побой на 68-годишния собственик, отнел от него сумата от 270 лв.

В резултат на нанесения побой на потърпевшия не са причинени сериозни телесни увреждания. Работа по случая продължава участъка в Бойчиновци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"не са имали възможност да учат" - образованието е безплатно, баба ти и дедо ти и те не са имали възможност, *** са ги пращали до 4-то отделение (поне), после са работили здраво. Животни са гледали, орали, сели, жънали и гладни комай не са седяли... опс ти си от теа де баба ти е на 50 и нема как да го знаеш тва.

21

До 20

преди 4 години

В България живеят 4-4,5 милиона български граждани и още 2,5-3 милиона живеят постоянно в чужбина. От живеещите в България 2--2,5 са българи, останалите 2-2,5 милиона са турци и други етноси. При българите има рязък спада на раждаемостта от 1990 година, т.е. българите са родени предимно преди 1990 година. Другите етноси са преобладаващи сред родените след 1990 година.

20

Хан Аспарух

преди 4 години

Нашата нация няма какво да я убие, ние сме над всичко. Ние сме като тези 0.01% от микробите, дето и Доместос не ги убива.

fallback