Снимка: МВР
fallback

Стоки с лого на защитени марки са иззети при проверка на търговски обекти в Дупница, съобщиха от МВР. Стоките са предлагани за продажба без знанието и разрешението на правопритежателя.

Операцията на служителите на "Икономическа полиция“ – ГДНП е осъществена на 31 януари т.г. В хода ѝ на два адреса в града, стопанисвани от три юридически лица, били установени голямо количество мъжки и дамски модни стоки, обувки и аксесоари с лога на големи производители, за които собствениците не са разполагали с документи, удостоверяващи връзка с правопритежателите на марките.

Артикулите са общо 1073 и са иззети. След предаване на материалите по случая в Районна прокуратура - Дупница са образувани три досъдебни производства и работата по документирането им продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор, като протоколите са внесени и одобрени от Районния съд в Дупница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

ruski

преди 4 години

некви ефрейски потьофци регистрирали некви символи и вместо да си защитават името с цени и качество го защитават с промиване на мозъци и гестапо методи. минцифайките обаче хич не ги е еня че цяла държава беше обезкостена за 30 години и че сега трупът се пълни с боклюка на шуганите на еврапия - италианусчетата.

fallback