Архив: Булфото
fallback

19-годишна шофьорка е със счупена ръка, след като автомобилът й е паднал в дере край пътя за село Звездица до Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал 40 минути след полунощ вчера в посока към Варна.

По време на движение, поради несъобразена с пътните условия скорост, младата жена губи контрол над превозното средство и се блъска в скат и дърво.

В резултат на това се завърта и пада в дере. Пострадалата е прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

До 21

преди 4 години

Тези примери като твоите дето ги дава и КАТ, са много малък процент от несъобразените скорости на КАТ, примерно 1-2%. Въпросът е, че при нормални пътни условия, стане ли ПТП, веднага ти слагат несъобразена скорост. Примерно, добри пътни условия, разрешено с до 40 км/час, караш с 30 км/час, но ПТП и веднага КАТ ти лепват несъобразена скорост. Избийте си ги тези бури, мъгли, дъждове, снеговалежи и т.н. от главите.

21

До 20, 21, 22

преди 4 години

Път като слънце, климатичните условия идеални, отлична видимост, колата в добри състояние, шофирал с 50 км/ч при разрешена скорост 60-90 км/час и ПТП и несъобразена скорост. Какви мъгли са ви в главите?

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Май плачеш за проверочен изпит.

fallback