Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Продължава издирването на извършителите на обира на митницата в Благоевград. Обирджиите задигнаха всички веществени доказателства, иззети през последните 10 години от митниците в Югозападна България.

Oще по темата

Включително валута на обща стойност 230 хил. лева. Част от парите обаче са фалшиви. Крадците са взели и 20 кг накити, между които и имитации. Мъжете са действали необезпокоявани около 2 часа, съобщава Bulgaria ON AIR.

През това време 4 пъти СОТ системата е реагирала, че има проникване в помещенията. Проверява се дейността и на охранителите, дали действията им са били адекватни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен_777

преди 4 години

Родната милиция може да е неспособна да ни опази от каквото и да е.. но поне 15 годишените с треви4ка в джоба нямат никакъв шанс...!

9

Без значение

преди 4 години

Мисля, че главната цел са били документите, а останалото е за заблуда на разследващите.

8

българка

преди 4 години

ХА-ХА-ХА ! Обир като на филм - филмът е "Сам в къщи ", скоро пак го даваха по телевизията. Не бях го гледала отдавна, та си го припомних - абсолютна класика ! Та нашите обирджии от там откраднали идеята - това са Мокрите бандитити, винаги оставят водата да тече ! България е разграден двор, реално няма кой да ни пази от нищо. А нашите Мокри бандити просто са взели нещо, което всъщност е ничие и така или иначе чиновниците щяха да ги откраднат тези пари и бижута! Честито на загубилите!

fallback