Снимка: архив Булфото
fallback

10 души бяха арестувани, а 5-ма са пострадали след масов бой в софийския квартал "Филиповци".

Сигналът към спешния телефон е подаден в 9:25 вчера вечерта, съобщава "Нова тв". По инфомация на полицията скандалът е възникнал по-рано през деня между деца, а след това са се присъединили и възрастни. В сбиването са участвали около 40 души.

Oще по темата

На мястото са изпратени 2 линейки на Спешна помощ. Eдната откарва двама пострадали в Пирогов с разкъсно-контузни рани. Медиците от другата линейка преглеждат 5-ма души, Един е откаран в ИСУЛ с контузия на окото, а  друг е отказал хоспитализация.

Според местните не е имало сбиване, а "спречкване" между деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 години

Вместо да ги лекувате, строите висока ограда около квартала, слагате камери навсякъде и когато има нещо интересно, пускате записите онлайн, разбира се срещу заплащане. Това Биг Брадър, това Ферми...пасти да ядат спрямо това реалити! Хем и пари ще се изкарват, може дори да се пускат СМС за гласуване в подкрепа на един или друг участник в шоуто.

24

Krom

преди 4 години

Шведски народни обичаи! Хубава работа, ама викингска!

23

Анонимен

преди 4 години

Пак допуснахте фондаментална грешка. ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО СЕ НАМЕСВАТЕ?! Линейки, полиция... абе, оставяте си ги там да си се оправят според традициите си и после само идвате да регистрирате резултата. Един лев данък не са платили, здравни също- товага защо се бъркате там? Да не говорим, че според БХК това е и грубо погазване на традициията! Така, че моля ви се, да ги нямаме такива другия път!!!

fallback