Архив: Булфото
fallback

Десет души са арестувани заради незаконна сеч на територията на община Велико Търново. За разпити в полицията са отведени четирима горски стражари, един управител и петима работници от фирма за дървообработване.

Днес полиция нахлу в офисите на Държавно горско стопанство "Болярка" във Велико Търново. Акцията е започнала  рано сутринта като пред сградата на ведомството са спрели полицейски автомобили. На място е бил и началникът на РУ- Велико Търново гл. инсп. Валентин Къндев. По първоначална информация криминалстите са проверявали документация и са претърсвали офисите на ДГС "Болярка“, съобщава "Труд".

Иззети са разрешителни за дърводобив. Акцията е във връзка с незаконна сеч в землището на село Арбанаси и в други райони на община Велико Търново. Разследването се води под наблюдението на Районната прокуратура в старата столица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

морски горски

преди 4 години

А в югоизточното горско предприятие Сливен , кога ? Там,дето 100 м. горски път струва 1 млн и600 хил.лв ! Или 300-годишният Дънкан МакЛауд - Въбаланов ще спре и това ?!

6

Г.Осиновителя

преди 4 години

Шевът, шевът, шевът е за ареста, не обикновените горски.

5

Анонимен

преди 4 години

А в Монтанско кога! По-точно Чипровци, Говежда и Берковица! Мафия!!!! Изсякоха гората!

fallback