Архив: Булфото
fallback

Над 3 т алкохол без бандерол иззеха служители на полицейското управление в Горна Оряховица при спецакция за противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол.

В петък е извършена проверка на помещение в търговски комплекс в желeзничарския град, с управител 51-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Лясковец.

В помещението, освен управителя, полицейските служители са заварили още двама мъже – от Лясковец и Пловдив, като единият от тях е известен на полицията и осъждан.

Тримата с електрическа помпа преливали течност с мирис на спирт от бидони, намиращи се в микробус, управляван от пловдивчанина. При последвалите претърсвания в помещението са намерени и иззети общо 3000 литра от течността, с чистота 95,6%.

Тримата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е започнато досъдебно производство.

В рамките на проведената операция е извършена проверка и в помещения на стопански двор в с. Драгижево, собственост на 48-годишен мъж от Лясковец. Там полицeйските служители намерили и иззели още 180 литра течност с мирис на ракия, без документи за платен акциз.

Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 години

Еми да пие менте, който иска - от метил се ослепява и умира.https://nauka.offnews.bg/news/Vaprosi_2/Test-Kak-da-razlichim-opasniia-alkohol-v-domashni-usloviia_32299.html

3

х

преди 4 години

Голям купон ще е довечера в РПУ Горна Оряховица.

2

Анонимен

преди 4 години

До Пияния помакНерде Ямбол, нерде Горна Оряховица.

fallback